[bypass-navigation]

Advies over internet en online activiteiten

Internet is een vak apart, en een aantal van onze mensen hebben sinds begin jaren '90 ervaring op het internet en kennen hierdoor bijna alle ins en outs. Doordat we weten hoe de inhoudelijke aspecten in elkaar zitten, zijn we ons ervan bewust dat we niet alles weten, en durven we dit ook toe te geven en voor de betreffende discipline de juiste expert erbij te halen uit ons brede netwerk.

Het nieuwe werken

Omines werkt volgens de principes van "het nieuwe werken". Dit doen we niet alleen intern, maar ook naar u als opdrachtgever toe. We beseffen dat ons succes afhankelijk is van uw succes en durven daarbij ook, binnen kaders, verantwoordelijkheid te nemen voor uw mogelijkheden en resultaten.

U krijgt van ons eerlijk en inhoudelijk advies waarbij wij durven te denken vanuit uw perspectief en doelstellingen. Heeft u bijvoorbeeld een beperkt budget, dan proberen wij daarbinnen uw doelen te realiseren.  Heeft u een gewaagd concept in gedachten dan proberen wij u te ondersteunen om zo snel als mogelijk een proof of concept te realiseren tegen beperkte kosten. Heeft u een online verdienmodel in gedachten met daaromheen een complexe omgeving, dan trachten wij zo snel als mogelijk een renderende start te realiseren.

Onzinkeyboard

U krijgt van ons geen onzin of gebakken lucht, maar inhoudelijke terugkoppeling en no-nonsense advies. We combineren onze internetkennis met uw business-kennis om tot feedback te komen waar u wat mee kunt, niet wat ons het meeste kan opleveren. Hiermee proberen we samen met u het maximale voor u te realiseren. Wij durven u tegen te spreken en denken kritisch inhoudelijk mee, aangezien ook voor ons uw eindresultaat voorop staat. Ons motto: een tevreden klant voor jaren is vele malen belangrijker en nuttiger dan een leuke factuur morgen.