[bypass-navigation]

Business Webhosting

Het ontwikkelen van een website is geen traject dat ophoudt zodra de site af is naar de wensen van u als klant: vervolgens moet het ook op een goed beveiligde server komen te staan waar uw klanten hem kunnen bezoeken.

Met ons eigen serverpark kunnen wij de meest uiteenlopende business hosting leveren. Omines gebruikt enkel de hoogste kwaliteit hardware, waarbij zoveel mogelijk dubbel is uitgevoerd om de risico's van falende hardware tot het minimum te reduceren. Tevens hebben wij uitgebreide expertise op het gebied van security en serverbeheer, zodat uw belangrijke gegevens niet zomaar op straat kunnen komen te liggen.

Virtualisatie, betrouwbaarheid en energieverbruik

Door slim gebruik van High Availability virtualisatie op basis van het bekende VMware platform reduceren we het risico van hardwarefalen nog verder waardoor downtime van uw website een absolute zeldzaamheid wordt. Daarnaast helpt dit onze MVO-doelstellingen te realiseren doordat virtualisatie in webhosting leidt tot lager energieverbruik en minder reststoffen van hardwareproductie.

Snel en betrouwbare businesshosting met uptime garantie

We kiezen bewust voor snelle servers en maximale redundancy, zodat uw online omgeving gegarandeerd snel en betrouwbaar is. Dit is van belang voor zowel uw zoekmachineresultaten als de gebruikerservaring. Daarnaast staan wij er voor in dat uw online omgeving veilig gehost wordt en bereikbaar is.

Minimale overboeking

In tegenstelling tot veel goedkope webhosters, die hun marge realiseren door teveel websites op te weinig webservers te plaatsen, hanteren wij in onze virtuele hosting minimale overboeking. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde garanderen dat uw website extreem performant en responsief functioneert, wat voor zoekmachines een belangrijk criterium is voor een goede positionering.

SaaS en Cloud

Software as a Service (SAAS) en Cloud oplossingen welke door ons worden ontwikkeld dienen ons inziens stabiel, snel, betrouwbaar en wereldwijd beschikbaar te zijn. Dankzij onze eigen infrastructuur kunnen wij u uitstekende kwaliteitsgaranties geven zodat uw continuïteit maximaal gewaarborgd is.