[bypass-navigation]

E-mailmarketing en nieuwsbrieven

U wilt een nieuwsbrief versturen naar uw relaties, of een complete en uitgebreide multi-channel communicatie campagne opzetten?

Omines is partner van MailPlus en kan deze zeer geavanceerde e-mailmarketing software voor u uitrollen, configureren en inzetten. Hiermee kunnen de resultaten van uw nieuwsbrieven en andere communicatie goed in kaart worden gebracht en kunt u de return on investment op een heldere manier meten.

E-mail nieuwsbrieven

Met behulp van de MailPlus-mailer, kan behalve het versturen van perfect uitgevoerde nieuwsbrieven, ook uw database verder verfijnd worden, zodat u zo gericht mogelijk uw communicatie naar uw relaties kunt inzetten en versneld het rendement van uw communicatie kunt verhogen. Door slim de uitgebreide mogelijkheden tot personalisatie en segmentering in te zetten bereikt u de hoogste clicks en leespercentages.

Met betrekking tot het beheer van de software is de keuze helemaal aan u. Zelf doen of uitbesteden? In beide gevallen zorgen wij ervoor dat u het maximale resultaat kunt bereiken. Klik hier om meer informatie hierover aan te vragen.

e-mail marketing resultaten