[bypass-navigation]

App-ontwikkeling voor mobile devices en tablets

Om met de woorden van Steve Jobs, CEO van Apple, te spreken: "There's an app for that". Met deze slogan wordt bedoeld dat de mobiele generatie het normaal vindt om in App Store of Android Market snel en eenvoudig een oplossing te vinden om hun dagelijkse taken simpeler en prettiger te maken.

Full Service App-ontwikkeling

Uw mobiele applicatie dient resultaat op te leveren, dat is wat voor ons voorop staat. Naast de technische ontwikkeling van de mobiele toepassing begeleiden en adviseren wij u ook op strategisch en operationeel gebied zodat u het maximale resultaat kunt bereiken met de app. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om zeer uitgebreid in te gaan op de usability van uw app, waarmee we stap voor stap, in samenspraak met u, zorgen voor maximaal rendement en gebruiksgemak.

HTML5 als nieuwe concurrent voor native iPhone en Android apps

Met de opkomst van steeds krachtiger hardware in mobiele devices, en de verdere standaardisering van HTML5, zijn er steeds meer mogelijkheden om apps te ontwikkelen in deze nieuwe technologie, waardoor de inherente beperkingen van platform lockin vermeden kunnen worden. "Write once, publish everywhere" is het nieuwe motto voor app development, waarbij uw apps vrijwel identiek functioneren op iPad, iPhone, Android tablets en smartphones, maar ook op ChromeOS, desktop browsers en devices van bijvoorbeeld Blackberry en Microsoft Windows Phone 7.

Cross Media

De combinatie van App en webomgeving kan in sommige situaties zeer interessant zijn en leiden tot betere resultaten of gebruiksgemak voor uw doelgroep. Daarnaast kan een app toegevoegde waarde bieden bij bijvoorbeeld operationele aspecten van uw bedrijfsprocessen. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden hierin.

Android ontwikkeling

Binnen Omines beschikken we over ruime ervaring op het gebied van native Android ontwikkeling. Het ontwikkelen van apps voor gebruik op tablets, PC's, PDA's en overige mobiele apparaten is door de toegenomen populariteit van de betreffende toestellen tegenwoordig niet meer weg te denken.