[bypass-navigation]

Full service internetbureau Omines uit Eindhoven.

Bel ons: 040 711 3844

Omines is een full service ICT-bedrijf en internetbureau dat zich sterk richt op de implementatie van websites en online applicaties. Hierin nemen we de klant zoveel als mogelijk en gewenst is uit handen, van concept en ontwerp tot de ontwikkeling, uitrol en ondersteuning. Voor onze klanten is internet een kernfactor in hun bedrijfsvoering, en niet zelden vitaal voor de uiteindelijke omzet. Omines specialiseert zich in het analyseren van de bedrijfsprocessen van haar klanten om zo tot de best mogelijke eindoplossing te komen die niet alleen perfect functioneert voor de eindgebruiker, maar vooral ook helder en intuïtief werkt voor de medewerkers.

Kwaliteit

Voorop in onze filosofie staan kwaliteit en persoonlijke aanpak. Het streven naar kwaliteit uit zich er bijvoorbeeld in dat onze websites altijd volgens de laatste W3C-standaarden werken, standaard een hoge mate van zoekmachineoptimalisatie oftewel SEO hebben, en wij alle achterliggende logica grondig beschermen en testen tegen ongewenste toegang of misbruik. Tijdens een traject heeft u als klant verder doorlopend inspraak en inzicht in de uit te voeren werkzaamheden, opdat wij samen met u tot het perfecte resultaat komen.

Omines is lid van ICT~Office, de overkoepelende branchevereniging van Nederlandse ICT-bedrijven. Als zodanig onderschrijven wij de gedragscodes van deze vereniging en voeren wij de gestandaardiseerde Algemene Voorwaarden. Het lidmaatschap van de branchevereniging is als zodanig ook een kwaliteitskeurmerk voor onze dienstverlening.

Full Service Internetbureau

Als full-service leverancier is het voor ons ook mogelijk om u op andere punten bij te staan dan enkel uw website. Omines is partner en reseller van diverse grote marktpartijen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, zoals Dell, Juniper en Microsoft, en wij onderhouden ook partnerships met diverse kleinere marktpartijen, die wij inschakelen indien specialistische kennis in nichegebieden benodigd is. Hierdoor kunnen wij tevens uw hardware- en netwerkinfrastructuur verzorgen indien nodig, of ondersteuning bieden daarbij. Het concept en de aanwezige kennis bij onze medewerkers hebben zich reeds bewezen bij een aantal multinationals en grote Nederlandse bedrijven. Een aantal concrete projecten die wij recent hebben uitgevoerd kunt u vinden in ons portfolio.

Onze naam: "Omines"

Onze naam is een verbastering van het Latijnse meervoud voor 'Omen', wat 'voorteken' betekent, en het eveneens Latijnse 'Homines', wat 'mensen' betekent. Technisch streven wij naar perfectie, waarbij we ons bewust zijn van alle menselijke aspecten. De correcte uitspraak is zowel naar Latijnse als Spaanse origine 'oo-mie-nes'.

Wilt u met ons kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.