[bypass-navigation]

Portfolio

Catharina Bloom

Voor deze onderneming in erotische artikelen hebben we een uitgebreide planning- en administratiefunctionaliteit ontwikkeld, waarbinnen medewerkers welke werken volgens het "tupperware" model hun orders kunnen verwerken. Daarnaast is de site voorzien van moderne technieken en is er een Magento webwinkel verbonden aan het gehele systeem.

Online Planningssyteem

Voor registratie van de verkoop en planning van de bijeenkomsten maken de consulenten van Catharina Bloom gebruik van een maatwerkoplossing, waarbij ERP en CRM logica zijn geintegreerd in een omgeving die alleen voor hun beschikbaar is. Het management van Catharina Bloom kan eenvoudig overzicht houden op de planning en resultaten. Ingeboekte verkoop wordt automatisch verwerkt door een mission fullfillment bedrijf, zodat de overheadkosten zo laag als mogelijk kunnen blijven.

Magento Webwinkel

Voor de verkoop van de erotische artikelen, wordt er gebruik gemaakt van een Magento omgeving. Dit open source pakket biedt in dit geval uitstekende mogelijkheden voor ontsluiting van de producten. Ook hier is een relatie opgezet met een verzender welke direct de informatie uit de webwinkel kan halen en de logistiek voor Catharina Bloom afhandelt.

Bezoek de website!