[bypass-navigation]

Portfolio

Doco International

Doco International is een topspeler in haar marktsegment: totaaloplossingen voor deurprofessionals in de residentiële en industriële sector. In samenwerking met Omines is er voor Doco International een meertalig, overzichtelijk en representatieve site opgezet welke een solide basis geeft binnen het internationale segment waarin zij actief is.

Doco International heeft een flinke slag gemaakt in de online aanwezigheid door het opzetten van een representatieve meertalige webomgeving, welke eenvoudig onderhouden kan worden vanuit de verschillende landen en is voorbereid op uitbreidingen in de toekomst. De site is voorzien van de nieuwste technieken en gericht op het overzichtelijk presenteren van de onderneming haar producten en diensten.

Exact Synergy backoffice koppelingen

Om het gebruiksgemak voor haar klanten verder te vergroten hebben wij een koppeling ontwikkeld die middels SOAP RPC automatisch het productportfolio synchroniseert uit de Exact backend, en klanten toestaat om zelf bestellingen te plaatsen in de online omgeving welke vervolgens geautomatiseerd terug in de backoffice worden ingeschoten.

oco-International is een topspeler in haar marktsegment. In samenwerking met Omines is er voor Doco-international, een meertalig, overzichtelijk en representatieve site opgezet welke een solide basis geeft binnen het internationale segment waarin Doco-International actief is.

Vanuit het hoofdkantoor in Sittard en meerdere distributiecentra en verkoopkantoren in Europa, ontwerpt en distribueert Doco totaaloplossingen voor deurprofessionals in de residentiële en industriële sector.

De mensen zijn toegewijd aan hun klanten; van klantenservice tot onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast zetten ze zich ongeëvenaard in voor kwaliteit en innovatie.

Sinds 1982 hebben ze vastgehouden aan de principes van de oprichter, de heer George de Schwartz, om een geloofwaardige en betrouwbare partner te zijn voor het leveren van oplossingen en componenten van hoge kwaliteit, exclusief voor de deurenindustrie.

Door deze principes , zijn ze in staat geweest het bedrijf uit te breiden naar meer dan 40 landen op 5 continenten.

Omines heeft in samenwerking met Doco-International een flinke slag gemaakt in de online aanwezigheid van Doco-International door het opzetten van een representatieve meertalige webomgeving welke eenvoudig onderhouden kan worden vanuit de verschillende landen en is voorbereid op uitbreidingen in de toekomst. De site is voorzien van de nieuwste technieken en gericht op het overzichtelijk presenteren van de onderneming haar producten en diensten.

Bezoek de website!