[bypass-navigation]

Portfolio

Swart & De Schepper Advocaten

Voor Swart en de Schepper Advocaten in Eindhoven hebben we diverse online omgevingen gerealiseerd. waaronder advocaatarbeidsrecht.nl, advocaat-incasso.nl en hun hoofddomein. De verschillende meertalige websites worden beheerd door middel van een centraal CMS welke het mogelijk maakt om de verschillende sites goed te beheren.

Social Media integratie

Integratie met Twitter en een maximale ontsluiting van de content zorgen er intussen voor dat deze sites maandelijks vele duizenden bezoekers krijgen. Daarnaast zorgt de online activiteit van mr. Swart ervoor dat het kantoor zich duidelijk doet onderscheiden op het gebied van moderne communicatie en actualiteiten.

Meertalige webomgevingen

Doordat het CMS de mogelijkheid biedt om iedere site internationaal uit te voeren en doordat de advocaten zeer internationaal georienteerd zijn krijgt dit advocatenkantoor intussen vele aanvragen uit geheel Europa van clienten die in Nederland bijgestaan willen worden.

Bezoek de website!

De whizzkids van Omines hebben tot nu toe elke keer weer aangetoond zich te kunnen inleven in de wensen van de gebruikers en deze perfect te kunnen vertalen.

Mr. Marco Swart