[bypass-navigation]

Mobiele websites

Mobiel internet is een steeds belangrijker onderdeel aan het worden van de dagelijkse routine van veel mensen. Mobiel online shoppen is in opkomst en er zijn landen op de wereld waar mobiel internet meer gebruikt wordt dan bijvoorbeeld via een PC of laptop. Het spreekt voor zich dat uw website bruikbaar dient te zijn op tablets en smartphones.

Mobiel webdesign

Een website dient op een mobiele browser gebruiksvriendelijk en overzichtelijk te zijn. Daarnaast is er slechts beperkt de mogelijkheid om uw presentatie uitgebreid te tonen voor uw doelgroep. Het is mogelijk om uw website extra te optimaliseren richting mobiele apparaten. Wij begeleiden u stap voor stap bij het opzetten van een mobiele website en passen het webdesign dusdanig aan, dat deze snel en vriendelijk functioneert op een mobiel apparaat, zonder daarbij uw bedrijfspresentatie uit het oog te verliezen.

iPad, iPhone & tablet webontwikkeling

De iPad en andere iOS-gebaseerde Apple producten bieden geen ondersteuning voor technieken zoals Flash. Ook is de manier waarop een site wordt beleefd op een mobiel apparaat of tablet PC afwijkend van een websitebezoek via een PC of laptop. Indien voor uw onderneming de mobiele weergave van uitzonderlijk belang is kunnen wij een apparaatspecifieke weergave voor u ontwikkelen zodat uw bezoekers, opdrachtgevers en/of klanten, maximaal gebruik kunnen maken uw mobiele webomgeving.

De inzet van de modernste technieken als Javascript en HTML5 zorgt er tevens voor dat er uitgebreide grafische presentatiemogelijkheden zijn welke gegarandeerd goed werken op de tablets en andere mobiele apparaten.

Gebruikerservaring mobiele website

Uw mobiele site dient te werken zoals de gebruikers dat verwachten, indien iemand een link vanuit uw reguliere site opent op een mobiel apparaat, dan dient de informatie direct beschikbaar te zijn in een bruikbare vorm. Door goede integratie van uw mobiele omgeving met uw reguliere webomgeving, kunt u uw gebruikers de juiste content garanderen en maximaal resultaat bereiken.