[bypass-navigation]

Offline ontwerp

Logo en huisstijl ontwikkelingEen website staat natuurlijk nooit op zich, maar is als uw online presence onderdeel van het grotere geheel van uw bedrijfsuitstraling. Naast uw website communiceert u ook op andere manieren met uw klanten, variërend van de opmaak van uw facturen tot de bestickering van uw auto.

Onze professionele ontwerpers verzorgen voor u desgewenst ook uw logo en huisstijl, waarbij alles mogelijk is van briefpapier tot Powerpoint-templates, en van factuurlayout tot visitekaartjes.

Offline en online design

Te vaak worden designers op een hoop gegooid, waarbij de specifieke en ver uiteenlopende doelen van diverse specialisaties niet de gerichte aandacht krijgen die ze verdienen. Een webdesign en een poster dienen met andere gedachten in het achterhoofd te worden ontworpen, geoptimaliseerd voor interactie enerzijds en informatie anderzijds. Omdat dit voor onze ontwerpers dagelijkse kost is zorgen wij dat de communicaties elkaar aanvullen op de best mogelijke manier, en uw bedrijfspresentatie uniform en consequent is.