[bypass-navigation]

Social Media

social media webdesignOp uw verzoek richten we desgewenst ook al uw social media accounts in met uw huisstijl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Twitter achtergronden en speciaal ontworpen Facebookpagina's. Maar ook bijvoorbeeld de inhoudelijke strategie van uw LinkedIn bedrijfspresentatie, of Youtube-video's voor aanvullende informatie of promotie.

Facebook en Twitter

In de huidige online wereld zijn de social media niet meer weg te denken. Het is echter niet zo dat het aanmaken van een account op de bekende netwerken als Facebook, Twitter en Hyves meteen per definitie zorgt voor een merkbare omzetgroei. Vanaf de eerste stap denken wij met u mee over het eventuele nut van social media voor uw onderneming, waarbij realisme voorop staat over welke inzet van uw kant welke resultaten kan opleveren.

Ook als u niet, of nog niet, groot wil investeren in de social media uitingen van uw onderneming kunnen wij trainingen verzorgen over hoe u met weinig inzet toch mee kunt liften op de virale aspecten van de sociale media.