[bypass-navigation]

Functioneel webdesign

Bij het ontwerp van een website komt meer kijken dan enkel het maken van een mooie afbeelding. Functionaliteit en ontwerp gaan nauw samen en toepassing van marketing en psychologische modellen en theorieën is van groot belang om behalve een mooi webontwerp ook een goed webontwerp te realiseren. Een goede webontwerper houdt daarnaast ook rekening met de technische beperkingen van weergave op het internet. Rekening houden met Usability, conversie, AIDA(S) en leespatronen zijn voor ons logisch en vanzelfsprekend. Uw webdesign dient resultaat op te leveren voor uzelf en uw gebruikers.

Functioneel webdesign

Een website is een gebruiksobject, waarbinnen uw content zoals bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen geplaatst kunnen worden, maar bijvoorbeeld ook uw bezoekers een formulier dienen in te vullen. Alvorens er creatief gewerkt kan gaan worden aan een webdesign is het verstandig om een functioneel ontwerp op te stellen om een invulling te geven aan de onderdelen die opgenomen dienen te worden.

Functioneel webontwerp

Het functionele ontwerp van een webomgeving kan op verschillende manieren worden samengesteld. Voor ons staat voorop dat wij dit aanpassen en uitvoeren naar uw onderneming. In het ene geval betekent dit, het uitgebreid uitwerken van zowel een geschreven gebruikersbeleving als het opstellen van wireframes door een multidisciplinair team, dat rekening kan houden met alle relevante aspecten, terwijl in het andere geval de voorstellen van het webdesign slechts worden bijgestuurd op detailniveau.

Wilt u meer weten? 040 - 711 38 44