[bypass-navigation]

Webdevelopment

Website-ontwikkeling is net als webdesign een vak apart. Om aan uw wensen te voldoen zetten wij ervaren en bovenal getalenteerde programmeurs in die de in en outs van het internet kennen en begrijpen. Hierdoor kunnen wij uw omgeving en bijhorende functionaliteiten ontwikkelen volgens de laatste trends en internetstandaarden.

webdevelopment

Webdevelopment is onze core business, waarbij kwaliteit ons belangrijkste visitekaartje is. Als we uw online omgeving ontwikkelen, dan dient deze veilig, betrouwbaar, snel en bovenal goed voor u te functioneren.

Ontwikkeltraject website

Tijdens de ontwikkeling proberen we u in een zo vroeg mogelijk stadium inzage te geven in de reeds gerealiseerde webfunctionaliteiten. Hierdoor wordt u als opdrachtgever snel inhoudelijk betrokken bij uw concept en kunnen we voortschrijdend inzicht tijdens de ontwikkeling al inzetten om het eindproduct nog beter te laten voldoen aan uw wensen.

Webdevelopment, website-ontwerp en -ontwikkeling voor het resultaat

Gelijktijdig monitoren we gezamenlijk de vooraf geformuleerde opdracht en doelstellingen en bewaken we de beschikbare tijd en ruimte zodat we uw deadline kunnen halen. Doordat u tijdens het traject reeds inzicht heeft in de uitvoering is het zelden problematisch als u uw wensen bijstelt en daarmee de kans aanmerkelijk kleiner dat u na afloop van het project direct met vervolgtrajecten en -kosten wordt geconfronteerd om uw wensen te realiseren.

Webdevelopment met de beste techniek 

open source webdevelopment

Omines ontwikkelt met de voor uw project meest relevante technieken, volgens het 'right tool for the right job' concept. Voor het merendeel van de webomgevingen gebruiken we hierbij het bewezen open source platform van Linux, Apache, MySQL en PHP, gezamenlijk bekend als de LAMP-webserver, die een groot deel van het hedendaagse internet aandrijven. Voor de frontend van uw website maken wij gebruik van HTML5 en CSS3. Door inzet van deze technieken is uw omgeving bijna altijd eenvoudig uitbreidbaar en toekomstbestendig.

Open Source Webontwikkeling

Door slim gebruik te maken van bestaande open source technologie kunnen wij voor u tegen lagere kosten in minder ontwikkeltijd betere resultaten opleveren dan partijen die zich laten beperken door technologische voorkeuren en beperkte standaardpakketten. Vanzelfsprekend onderschrijven wij hierin ook de beginselen van open source door onze eigen verbeteringen in deze technologie ook terug te geven aan de open source community.

Microsoft ASP.NET, SQL Server, C#, Java en andere online technologie

Ontwikkelen met 'right tool for the right job' in het achterhoofd betekent ook dat wij geen oogkleppen hebben waar het andere platformen dan LAMP betreft. Indien het voor uw omgeving wegens performance, kwaliteit, integratie, bestaande infrastructuur of complexe koppelingen nodig is om een of meerdere onderdelen van uw online omgeving te ontwikkelen met technologie zoals Microsoft ASP.NET, SQL Server, PostgreSQL, C#, Java e.d. hebben wij ook daar vanzelfsprekend de kennis voor in huis.

Wilt u meer weten? Klik dan hier


Webwinkels en E-Commerce

Een webwinkel of e-commerce oplossing is niet zelden een bedrijfskritisch onderdeel van een (online) onderneming. De keuze tussen de flexibiliteit van maatwerk of de geringe opstartkosten van een standaardpakket is echter geen eenvoudige. Omines kan beiden leveren, en graag adviseren wij u tijdens een vrijblijvend gesprek over alle verschillende mogelijkheden en hoe wij u kunnen voorzien van een invulling die bij u past.
Lees meer over Webwinkels en E-Commerce.


HTML5, CSS3, en webstandaarden

Als full service internetbureau is ons belangrijkste doel om de meest moderne technieken en standaarden in te zetten voor het best mogelijke eindresultaat in webdesign en webdevelopment. In vrijwel al onze projecten hanteren wij de meest recente HTML5 en CSS3 webstandaarden, waarmee we de best mogelijke gebruikerservaring afleveren.
Lees meer over HTML5.
Streaming Video en Livecasting

Streaming audio en video zijn een ideale manier om uw content te verspreiden, uw boodschap over te brengen of een product te demonstreren aan de kijker of luisteraar. Wij leveren zowel deeloplossingen voor uw bestaande communicatiekanalen als totaaloplossingen zoals een volledig platform voor communicatie of mediadistributie.
Lees meer over Streaming Video.