[bypass-navigation]

Content Management Systeem (CMS)

Een CMS, oftewel Content Management Systeem, zorgt ervoor dat u eenvoudig uw site kunt beheren. Alle relevante aspecten van uw website dienen door uzelf aangepast te kunnen worden zodat u onafhankelijk van anderen uw site kunt aanpassen aan uw veranderende behoeftes.

Omines gebruikt geen standaard CMS, maar ontwikkelt een maatwerkoplossing die precies aansluit bij uw wensen, behoeften en concept. Hierdoor bent u ongevoelig voor de kwetsbaarheden en beperkingen van een standaard CMS systeem en ervaart u de grootste flexibiliteit in het beheer. Daarnaast wordt al tijdens de initiële ontwikkeling rekening gehouden met uitbreidingen in de toekomst en zijn deze niet beperkt door CMS keuze. 

Content Management Framework

Er zijn veel standaard open source CMS-systemen zoals Joomla, Drupal en Wordpress op de markt. Al deze producten zijn goed in wat ze doen, maar dat is hoofdzakelijk het ontsluiten van informatie, en door hun rigide opzet ontberen ze de flexibiliteit voor rijke interactiviteit en user experience. Om geen last te hebben van deze beperkingen heeft Omines een innovatief systeem ontwikkeld, dat niet pretendeert een one size fits all-oplossing te zijn voor het ontwikkelen van websites, maar een set van bouwstenen levert waarmee een maatwerksysteem te leveren is voor uw specifieke webdesign en user experience, zonder de vaak exorbitante kosten van maatwerksoftware.

Het resultaat is voor iedere klant een gebruikersvriendelijk topkwaliteit maatwerk-CMS dat perfect toegesneden is op uw bedrijf en wensen zonder u lastig te vallen met complexe features en opties die u niet nodig heeft. En waar de standaard open source CMS-systemen vaak grote kosten of inflexibiliteit met zich meebrengen zodra u wensen heeft die niet standaard zijn, staat onze ontwikkelmethodiek eenvoudig en betaalbaar toe om te blijven ontwikkelen aan het stabiele basisplatform.

Wilt u weten hoe onze ontwikkelmethode voor u kan worden ingezet, neem dan vrijblijvend contact met ons op.