Na 2 seconden laden op een website hebben de eerste bezoekers al op "Back" gedrukt. Na 5 seconden ruim 90%.

Cloud

Clouds in alle soorten & maten

Met onze verregaande kennis kunnen we de mooiste hosting realiseren. Als je een applicatie hebt die echt onder geen voorwaarde ooit traag of offline mag zijn kunnen we door middel van virtualization en containerization (“Docker”) eindeloos schaalbare zelfhelende infrastructuren realiseren, geografisch verspreid en gesynchroniseerd. Sharded NoSQL databases, active/active clusters, ga zo maar door: als de noodzaak er is vullen wij hem in. En vanzelfsprekend met 24/7 proactieve monitoring en support: je bezoekers moeten ook om half 5 ’s nachts een bestelling kunnen plaatsen.

Zulke oplossingen zijn natuurlijk prachtig, maar niet realistisch voor de kleinere ondernemers. We bieden onze kwaliteitshosting echter in alle soorten en maten, ook in kleine pakketjes, zodat iedereen de voordelen mee kan pikken van onze infrastructuur. En die 24/7 proactieve monitoring hoort er vanzelfsprekend ook dan bij, dat vinden wij voor zich spreken, net als meerdere weken aan veilige backups.

Kwaliteit

Kwaliteitsgaranties & certificeringen

Op onze eigen infrastructuur kunnen we vanzelfsprekend de hoogst mogelijke kwaliteit en garanties leveren. Zo bevinden al onze datacenters zich fysiek binnen Nederland, en zijn ze niet alleen ISO 27001 gecertificeerd, maar voldoet de hosting ook aan NEN 7510, de kwaliteitsleidraad voor informatiebeveiliging in de zorg.

ISO 27001 NEN 7510

Heb je reeds bestaande infrastructuur, of om andere redenen voorkeuren voor externe leveranciers? Dan gaan wij graag met je in conclaaf over hoe een en ander passend te realiseren dat onze software het platform krijgt dat het verdient. Of dat platform nu Microsoft Azure, Amazon Web Services of DigitalOcean heet maakt niet uit, wij kunnen ermee uit de voeten.