Het is niet een kwestie van Google bellen om bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen.

Dartboard

Online marketing op maat voor jouw bedrijf

Iedere case is altijd uniek en er is geen standaard op dit gebied. Wat voor het ene bedrijf prima werkt kan de plank compleet misslaan bij het andere.Samen met onze opdrachtgevers zoeken we altijd naar de optimale mogelijkheden en middelen. Hierbij staat voorop dat de resultaten meetbaar zijn zodat rationeel de kosten tegen de baten kunnen worden afgezet.

Tijdens de online positioneringstrajecten zoeken we naar een balans tussen de kennis en kunde van onze opdrachtgevers, met betrekking tot hun bedrijf en producten of diensten, en onze online kennis zodat we op de juiste manier de juiste doelgroep kunnen bereiken met de juiste middelen.

Online strategie

Strategie

Op basis van de marketingcommunicatiestrategie kan er een online strategie worden bepaald, welke weer verschillende subonderdelen kent zoals Search Engine Marketing (SEM), waarbinnen Search Engine Optimalisatie (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) vallen, social media zoals Facebook en Twitter, contentstrategie en alle andere online uitingen.

In samenspraak met de opdrachtgever wordt ook vastgesteld wie welke taken op zich neemt. Vaak kun je zelf wederkerende acties prima zelf uitvoeren, met wat training of hulp van onze experts. Zo houden we de kosten in toom en het resultaat blijft hetzelfde.