Vol kennis

En kwaliteit

Omines Internetbureau

Een gepassioneerd full service internetbureau dat zich sterk richt op de implementatie van website en online applicaties.

Hoe lastiger hoe liever en niets is onmogelijk..
We werken volgens de principes van het Rijnlandmodel en nemen waar mogelijk ketenverantwoordelijkheid. In alles wat we doen staat het resultaat van onze opdrachtgevers voorop. Binnen de mogelijkheden die onze opdrachtgevers ons bieden proberen wij het maximale te realiseren. Dit doen we door mee te denken en no-nonsense terugkoppeling te geven.

Wilt u weten hoe het is om met ons te werken? Kom dan een keer kennismaken of neem contact op met een van onze opdrachtgevers.

Full Service

Uw complete online strategie van probleem tot oplossing, vanzelfsprekend met topkwaliteit en goede service.

Full Service betekent bij ons ook echt service, dat u erop kunt vertrouwen dat we de nodige extra meters maken.

Onze liefde voor (web)techniek steken we niet onder stoelen of banken, alles wat we ontwikkelen voldoet aan de W3C internetstandaarden en qua complexiteit is er niets te gek. Wenst u een webomgeving die naadloos aansluit op uw ERP pakket of wilt u met GPS en HTML5 locatiegebaseerde diensten kunnen aanbieden, en daarna Big Data analyses hiervan maken die via een webapplicatie met real-time filters op tablet en smartphone gepresenteerd kunnen worden? Dat kan! We denken met u mee, vanaf idee tot strategie tot realisatie en operatie.

Ons Team

Een team van professionals op het gebied van strategie, user interface design en ontwikkeling staat klaar om voor u aan de slag te gaan.

Bedrijfskundigen / Online Marketing
Internetstrategie / SEO experts

Webdesigners en interactie- / interfacedesigners

Fronteers
(HTML5, CSS3, JavaScript)

Software & Database architecten
(MySQL, SQL Server, noSQL)

Webdevelopers
(PHP, ASP.NET)

Software developers
(C, C++, C#, Java)

Naast onze directe medewerkers beschikken wij over een uitgebreid netwerk, zodat we alle disciplines die nodig kunnen zijn direct ter beschikking hebben, zoals gespecialiseerde webdesigners, webtekstenschrijvers, vertaalbureau's, videostreaming experts, 3D modelers, videoproducenten en drukwerkleveranciers.

Interesse om ons team te versterken?

Open sollicitaties van PHP-toppers en HTML5-helden stellen we altijd op prijs! Stuur ons een mailtje met je recente CV, en een handjevol links of zipjes van recent werk waarvan je zegt joh daar ben ik trots op. We laten je dan snel weten of we er brood in zien om samen een bak koffie of thee te pakken.

Aan alle recruiters die ons naar aanleiding van bovenstaande alinea (of andere redenen) ongevraagd gaan stalken met 684 zogenaamd interessante CV's per dag: dat is een goede manier om binnen een dag permanent met je hele bedrijf op de blacklist van ons spamfilter te belanden.