Passie voor het vak

Meer dan 95% van onze klanten vertrouwt ons ook hun volgende IT-project toe

over-ons

Onze experts

service

Niels Keurentjes
- Managing director

Programmeren doe ik sinds 1984, toen ik als 6-jarig ventje thuis achter de Commodore 64 de eerste regel BASIC intypte. Sindsdien ben ik er niet meer mee gestopt, via het programmeren van games in assembler op de Amiga naar online tools in C en C++ op de vroege versies van BSD en Linux. Met dank aan de dotcom bubble kon ik in 1999 eenvoudig van mijn hobby mijn werk maken, en de daarop volgende jaren heb ik gewerkt als senior developer, software architect en projectmanager, voor aansprekende namen als NXP, TSMC, Philips en Nedcar.

In 2006 heb ik Omines opgericht, om het gat op te vullen dat er lag tussen de internetbedrijven, gericht op marketing, design en content, en de klassieke softwarebedrijven. Ik voorzag het samenkomen van die uitersten in een nieuwe wereld waar websites ook software zijn, waar alle software naar de browser zou verhuizen, en waar user experience, performance en security leidende waarden zouden zijn voor ieder project wat we gingen doen.

Zelf ben ik al die jaren later nog steeds graag aan het werk als technisch specialist, en zet ik mijn inmiddels zeer uitgebreide kennis van zowel bedrijfsvoering als software development in om met en voor bedrijven problemen op te lossen. Dat is voor zowel mij individueel als voor Omines als team nog steeds onze belangrijkste drijfveer: echte problemen oplossen, en geen nieuwe veroorzaken zoals IT-trajecten te vaak doen.

Door ons oplossingsgericht denken breken we ook graag met conventies en heilige huisjes. Als techniek niet werkt gooi je het weg, en bouw je het opnieuw op een manier die wel toekomstbestendig is en functioneert. Met robuuste frameworks, bewezen degelijke tools en pragmatische verdedigbare keuzes qua talen en platforms. Omdat aan het eind van de dag iedereen ons alleen maar afrekent op of we hun probleem hebben opgelost.

service

Robbert Beesems
- Research & Development-manager

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik hier voor het eerst binnen kwam lopen als R&D manager en nog steeds is het een plezier om hier te mogen zijn. Dit komt mede doordat we hier een heel divers klantenbestand hebben en al deze klanten hebben verschillende soorten vragen welke we trachten met techniek op te lossen. Hiervoor moeten we echter wel weten wat de beproefde technieken zijn, wat de moderne technieken zijn en wat de mogelijk en onmogelijkheden zijn op web gebied.

Dit laatste combineert prima met nieuwsgierigheid om te weten hoe dingen werken. Mensen (er was een tijd dat ik chirurg wilde worden), het universum (relativiteits- en quantumtheorie fascineren me nog steeds), maar vooral computers hebben me van jongs af aan getrokken. Via de TU/e en het bankwezen ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij dit team van gelijkgezinde mensen, waar we onze kennis met elkaar kunnen delen en deze kennis kunnen gebruiken om de dingen te doen die we toch eigenlijk al leuk vonden.

service

Joost Engel
- Commercieel manager

Wat mijn vak leuk maakt is dat ik als commercieel manager verantwoordelijk ben voor alle commerciële- en marketingactiviteiten. In deze functie draag ik zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van effectieve (strategische) verkoopplannen. Het achterhalen van de wensen en behoeften van klanten en ze daar vervolgens in ondersteunen drijft mij om het beste uit deze relatie te halen. Samen met het team zorg ik voor een verbetering van onze marktpositie en het blijvend verbinden van zakelijke relaties. Door mijn jarenlange sales ervaring hebben collega's en klanten me leren kennen als een enthousiast persoon en een goede sparringpartner om tot een praktische aanpak te komen. Ik ben doelgericht, gedreven en probeer de mensen om me heen te motiveren met een positieve instelling.

service

Jeroen van den Broek
- Senior developer

Ik ben sinds 2009 werkzaam bij Omines als ontwikkelaar. Wat begon als stage liep uiteindelijk uit in een juniorpositie en intussen ben ik als senior verantwoordelijk voor een aantal uitdagende projecten. Ik haal daarbij veel plezier uit de uitdaging om bij elk nieuw project een stuk kennis op te doen van de werkwijze en branche van de opdrachtgever om zo goed mogelijk aan te sluiten op diens wensen.

Ook in mijn vrije tijd vind ik dergelijke afwisseling fijn. Ik heb veel hobby's die ik min of meer afwissel wanneer ik zin heb in iets anders. Ik hou nieuws over technologie bij, speel games en volg een aantal TV-series. Daarnaast speel ik keyboard en probeer ik mezelf gitaar en basgitaar te leren. Mijn appartement heb ik grotendeels slim gemaakt middels software zoals Home Assistant en ik speel graag met het verder automatiseren daarvan. Ook heb ik een 3D-printer waar ik graag dingen voor ontwerp en uitprint.

Ik ben de IT in gerold nadat ik als kind in aanraking kwam met de computer van mijn ouders. Voor ze het wisten had ik al mijn eigen dingen ervoor geprogrammeerd, en het duurde niet lang voordat ik zelf kleine games maakte samen met een klasgenoot. Op het gymnasium ging dat verder tijdens de lessen van vakken die me makkelijk af gingen opvulde met het programmeren van mijn grafische rekenmachine. Na het behalen van mijn VWO-diploma was de keuze voor een HBO-opleiding informatica snel gemaakt.

service

Dulinho Jamal
- SEO specialist

Door mijn ondernemende achtergrond en resultaatgerichte perfectionisme voel ik mezelf bij Omines als een vis in het water.

Online groei is hetgeen wat mij enorm fascineert. Als SEO specialist maak ik onderdeel uit van het marketing team en zorg ik er o.a voor dat jouw online vindbaarheid vergroot wordt en jouw bedrijfsdoelstellingen op lange termijn behaald worden. Ik denk graag in het belang van jouw organisatie mee en ben zeker niet schuw om kritische vragen te stellen zodat wij gezamenlijk tot een succesvolle strategie kunnen komen om heldere resultaten te bereiken. Ik haal veel voldoening uit wanneer een duidelijke progressie zichtbaar gemaakt kan worden.

service

Luuk Leijten
- Stagiair

Mijn opleiding Ondernemerschap en Retail management is erg breed. Hoewel ik aanvankelijk erg gefocust was op ondernemerschap ben ik steeds meer passie gaan ontwikkelen voor marketing en sales. Op zeventienjarige leeftijd schreef ik mijn bedrijfje in bij de kamer van koophandel waarbij ik drumstellen verhandel aan muziekwinkels, dat is sindsdien wat uitgegroeid en dit doe ik nog steeds met veel passie.

Voor Omines ben ik momenteel echter bezig met mijn iets heel anders; een afstudeeronderzoek dat gericht is op de informatievoorziening op de website en positionering van Omines als organisatie.

service

Fabian Winter
- Commerciële binnendienst

Hoi! Mijn naam is Fabian Winter, een enthousiast en gedreven persoon met een passie voor sales! Binnen het team van Omines ben ik verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en partners. Wat mijn vak leuk maakt is dat ik als medewerker binnendienst het eerst contact met potentieel nieuwe opdrachtgevers mag realiseren. Een fantastische uitdaging die ik elke dag weer opnieuw met een gezonde dosis humor en uithoudingsvermogen aanvlieg. Door mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander de wensen en behoeftes van potentiële opdrachtgevers te achterhalen en wie weet, misschien spreek ik jou wel binnenkort!

service

Olga Banasińska
- Senior developer

Experienced Web Developer with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in PHP, XHTML, CSS, JS, MySQL with numerous Symfony 3, 4 and 5 projects in her portfolio. Strong engineering professional with a Master of Philosophy from University of Warsaw.

service

Antoine Hanegraaf
- Creative lead

De passie van het ontwerpen zat mij van jongs af aan al in het bloed. Waar ik als kind dagenlang bezig was nieuwe dingen te verzinnen met Lego en K'NEX, uitte dat zich op latere leeftijd vooral in tekenwerk en banners maken in GIMP. Hierdoor was mijn keuze voor de opleiding Communicatie en Multimedia Design al snel makkelijk gemaakt.

4 jaar later was het tijd om als grafisch vormgever aan de slag te gaan. Bij Omines krijg ik echter daarnaast de kans om mij nog veel verder te ontwikkelen. Naast grafisch vormgever ben ik hier opgeleid tot Front-end developer en project manager. Uiteindelijk is het mijn doel binnen dit bedrijf om de gedachte van onze klanten tot een beeld te ontwikkelen waarbij het "Wauw"-gevoel moet overheersen! Wanneer dat lukt geeft dat mij echt een goed gevoel.

service

Renée Stoute - de Rijke
- Management assistent

In 2016 ben ik het team van Omines komen versterken. Wat mij al snel opviel is dat medewerkers van de organisatie een hechte club vormen, we kennen elkaar bijna allemaal ook vanuit de persoonlijke sfeer. Toen ik begon was ik echter voor de meesten nog een onbekende persoon. Niels zag integriteit in mij en een veelzijdig profiel, waarmee hij een mogelijkheid zag om een voor Omines eveneens onbekende functie in het leven te roepen: de management assistente.

Omines groeide, en Niels kreeg minder tijd voor zijn passie voor code schrijven. Ik ben aangenomen om de boekhouding en administratie te verzorgen, de projectplanning en -administratie te structureren en daarnaast het MT te ondersteunen waar ik maar kan. Erg leuk, want binnen een wat kleinere organisatie heb je dan een heel diverse functie. Ik raak betrokken bij projecten van voor de start tot na de finish line, en leerde Omines op bijna ieder vlak kennen tot in de salarisadministratie en boekhouding aan toe. Dit geeft mij een betrokken gevoel omdat ik zo duidelijk kan zien hoe mijn functioneren een verschil maakt. Het ligt ook echt in mijn persoonlijkheid om te willen ontzorgen en daarom ben ik goed op mijn plek in een positie waarin ik het MT en ook de developers weer tijd voor onze core business kan geven, namelijk coole shit bouwen!

In mijn vrije tijd ben ik een literatuurliefhebber. Ook ben ik liefhebber van de natuur, lange wandeltochten en actieve vakanties. Samen met mijn man, een microchips technerd, zijn we verhuisd naar Eindhoven, en zijn we een lieve dochter en 2 honden rijker geworden.

service

Wiktoria Kalisz
- Developer

Webdeveloper toegewijd aan het maken van prachtige online ervaringen gefocust op eenvoud en altijd doelgericht. Altijd gedreven om moeilijke vraagstukken om te bouwen tot simpele en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Ik droomde er altijd van om dokter te worden, lekker mijn koffie drinken tijdens het lezen van een goed medisch tijdschrift (dankje Grey's Anatomy!). Dus ik begon een medische opleiding, maar dit was het niet voor mij. Ik verlangde ernaar meer te leren en mijn kennisgebied te verbreden.

Dat gevoel dat ik mistte was compleet verdwenen het moment dat ik mijn eerste Udemy video aanklikte. Sinds dat moment kan ik er gewoon niet genoeg van krijgen, webdevelopment voldoet aan al mijn wensen; Het daagt mij uit creatief te denken, oplossingsgericht te werken en zelfs hier en daar buiten de lijntjes te kleuren om zo de code nog beter te maken.

Joost (Commercial Manager) en Niels (Managing Director) staan voor je klaar

Verder praten?

Klaar om een project te starten, of gewoon erg nieuwsgierig naar onze gang van zaken? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden van harte al je vragen.

Plan adviesgesprek