Meer dan 95% van onze klanten vertrouwt ons ook hun volgende IT-project toe

Full service

Full Service, van A tot Z

Omines is een full service internetbureau, wat inhoudt dat wij het complete traject voor je kunnen verzorgen vanaf het eerste idee voor een site of applicatie, tot aan de hosting en online marketing ervan. Het gemêleerde gezelschap dat dat voor je realiseert heeft als grote verbindende factor een onvoorwaardelijke liefde voor het internet en alles eromheen. Specialisten en allrounders, soft skills en hardcore technerds: samen trekken ze elkaar op tot nieuwe hoogtes.

Strong together

Samen staan we sterk

Vanzelfsprekend durven ook wij niet te claimen dat we in alle disciplines van zo’n enorm breed vakgebied de hoogste niveaus kunnen bereiken. Daarom onderhouden wij diverse partnerships met bedrijven die in gerelateerde vakgebieden vergelijkbare kwaliteitseisen aan zichzelf stellen. Dus ook als je specialistische vragen of eisen hebt zorgen wij alsnog gewoon dat het geregeld wordt. Met onze stempel van goedkeuring erop dat je dezelfde onvoorwaardelijke kwaliteit mag eisen als van onszelf.

Koffie!

Interesse om het team te versterken?

We doen niet aan vacatures, maar open sollicitaties van PHP-toppers en HTML5-helden stellen we altijd op prijs! Stuur ons een mailtje met je recente CV, en een handjevol links of zipjes van recent werk waarvan je zegt “joh daar ben ik trots op”. We laten je dan snel weten of we er brood in zien om samen een bak koffie of thee te pakken.

Recruiters hebben we het niet zo op, tenzij we ze zelf hebben uitgezocht. Dus uit het niets ineens dagelijks CV’s onze kant op sturen of telefonisch lastig vallen kan, maar bedenk je goed dat een internetbureau prima weet wat de meest gebruikte spamlijsten zijn. En hoe jouw mailadres daarin moet komen.