Marktleider? Hoe blijf je de concurrentie voor

In 2015 benaderde Yes We Can Clinics ons met een interessante case. Hun website was sterk verouderd, maar een veelvuldig gebruikt informatiepunt voor deze marktleider in verslavingszorg voor jongeren.

Yes We Can Clinics

Doelgroeponderzoek & communicatie

Om een goed beeld te krijgen van de ware aard van Yes We Can Clinics hebben wij een bezoek gebracht aan de informatieavond, en 2 dagen actief deelgenomen binnen het Yes We Can team in de Belgische Ardennen. In een later stadium hebben wij deze opgedane kennis als vertaalsleutel kunnen gebruiken naar aansluitende User Interface met bijpassende User Experience.

Yes We Can Clinics locatie

Technische realisatie met Symfony & Sonata

Omines heeft op basis van het bekende open source Symfony framework haar eigen Allegro uitbreidingen ontwikkeld, waarmee een solide basis is neergezet om maatwerk websites snel, veilig en degelijk te ontwikkelen. Met volwassen tools als PHP7 en NGINX onder de motorkap behoren de responstijden van de website tot de snelste van het web.

Het beheer van de website geschiedt met een gebruiksvriendelijke omgeving op basis van het eveneens open source Sonata Project. Met de door ons gedefinieerde blokken voor bijvoorbeeld video, content, lijsten, documenten en afbeeldingen kunnen de medewerkers van Yes We Can volledig zelfstandig alles op de website aanpassen.

Sonata for Symfony

Ben jij ook toe aan vernieuwing?

Ontdek wat wij kunnen doen voor jou!