Nederpoker

Online poker community met de Nederlandse top

Bezoek de live website

Over Nederpoker

Online leren pokeren met instructievideo's van de professionals

Toonaangevende poker community

Nederpoker is een initiatief van een aantal van de grootste pokerspelers van Nederland, om een centrale communityportal te presenteren met informatieve weblogs, een forum, instructievideo's en nog veel meer materiaal. Waar andere leveranciers met torenhoge offertes kwamen kozen wij ervoor mee te denken met de klant, en hebben wij een traject uitgestippeld dat met beperkte investeringen ondanks de krappe deadlines een website zou opleveren die geen concessies aan functionaliteit deed. Met een iteratief ontwikkeltraject is de website vervolgens door de jaren heen verder verbeterd en aangepast aan veranderende eisen.

 

Ook voor de hosting van de site was al snel duidelijk dat de standaardpakketten in de markt niet aansloten bij de eisen. Omines levert nu een betaalbaar pakket waarbinnen het geen probleem is om op grote schaal video's live te streamen en deze zelfs via de beheersectie van de website te converteren tussen bestandsformaten.

Intussen is Nederpoker uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende sites op het gebied van poker in Nederland.

Nederpoker homepage

Nederpoker logo

Klantervaring

Jorryt van Hoof, pokerpro en eigenaar Nederpoker
Omines is voor ons wat je in poker zou omschrijven als de 'nuts', de sterkst mogelijke kaartcombinatie voor het huidige spel.
Terug naar portfolio Neem contact op