Mijn Superkracht

Online Remedial Teaching

Bezoek de live website

Over Mijn Superkracht

Thuis leren in eigen tempo dankzij internetsoftware

Mijn Superkracht

Remedial teaching anno nu! Mijn Superkracht is een elektronische leeromgeving (ELO) waar remedial teachers op een eenvoudige en duidelijke manier hun leerlingen kunnen begeleiden. Het design is een combinatie van speels en serieus op basis van de eisen en wensen van de opdrachtgever. De ELO is voorzien van workflow logica en een document management systeem (DMS). Remedial teachers sluiten een abonnement af en kunnen dan direct aan de slag met hun leerlingen.

Er is hierbij ook rekening gehouden met de communicatie met zowel de kinderen als hun ouders, dit gebeurt op een veilige en eenvoudige wijze. De omgeving is responsive en is voorzien van een maatwerk CMS, welke de eigenaresse zelf kan beheren. 

Het wordt intussen dagelijks met grote tevredenheid gebruikt door tientallen remedial teachers en hun leerlingen.

Online Remedial Teaching

Als seperate wervingsomgeving voor remedial teachers is http://onlineremedialteaching.nl/ ontwikkeld. Deze eenvoudige site is voorzien van een blog module en er is integratie met het youtube kanaal van Mijn Superkracht. Ook online remedial teaching is responsive en het design sluit aan op Mijn Superkracht.

 

 

ParPilot homepage

 

 

 

Blog, webdesign en website

 

 

Klantervaring

Annemieke Augusteijn, Remedial Teacher en ondernemer
Ik maak zelfs videoblogs over hoe fijn het is om met dit internetbureau te mogen werken.
Terug naar portfolio Neem contact op