Esports; De populariteit groeit met de dag!

Omines heeft samen met Pro Players een platform voor gamers gemaakt. Maak gemakkelijk een profiel aan met je socialmedia-account, chat met anderen en daag mensen uit voor een online pot gamen! Je profiel houdt bij wat je speelt en hoe goed je daarin bent. Speel onder andere FIFA, Rocket League en Street Fighter op de Xbox One of Playstation 4.

Pro Players
  • Online credits aanschaffen
  • Automatische planning
  • Achievements beschikbaar
  • Multiplatform

Het nieuwe Pro Players

In 2016 kwam Pro Players-eigenaar Dave naar ons toe met het voorstel om het Pro Players-platform een flinke upgrade te geven. Zaken als het opzetten van toernooien en het in ontvangst nemen van de inschrijvingskosten waren erg tijdrovende en intensieve klussen.

Samen met Pro Players hebben wij een nieuw platform opgebouwd dat zaken als credits, gametypes, speelplatformen, rankings, automatische berichtgeving en gamification al vanaf de basis heeft ingebouwd. Hiermee is een hoop handwerk komen te vervallen, en zijn de admins van dit platform alleen nog maar benodigd in uitzonderlijke gevallen.

Pro Players

Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Een perfecte match voor ProPlayers!

Interesse uit de sportwereld

Het nieuwe Pro Players-platform vergaarde een behoorlijke hoeveelheid populariteit na de release. Vanuit verschillende hoeken in de sportwereld viel de (technische) interesse op Pro Players. Van clubspecifieke voetbaltoernooien tot LED-bannering langs de velden van bekerwedstrijden. Binnen een maand na release is het gebruikersbestand van Pro Players uitgegroeid naar vele honderden gebruikers.

eDivisie

Ben jij ook toe aan vernieuwing?

Ontdek wat wij kunnen doen voor jou!