Smart Advocaten

Het snelst groeiende advocatenkantoor van Eindhoven

Bezoek de live website

Over Smart Advocaten

Arbeidsrecht, handelsrecht, aansprakelijkheid en meer...

Modern en digitaal

Mede dankzij het internet blijft dit moderne advocatenkantoor doorgroeien. Het team biedt op vele rechtsgebieden oplossingen aan het MKB en richt zich daarbij niet enkel op Eindhoven en omgeving maar ook op de Duitse markt.

Voor Smart Advocaten in Eindhoven hebben we diverse online omgevingen gerealiseerd. waaronder advocaatarbeidsrecht.nl, advocaat-incasso.nl en hun hoofddomein. De verschillende meertalige websites worden beheerd door middel van een centraal CMS welke het mogelijk maakt om de verschillende sites goed te beheren.

Social Media integratie

Integratie met Twitter en een maximale ontsluiting van de content zorgen er intussen voor dat deze sites maandelijks vele duizenden bezoekers krijgen. Daarnaast zorgt de online activiteit van mr. Martijn de Schepper ervoor dat het kantoor zich duidelijk onderscheidt op het gebied van moderne communicatie en actualiteiten.

Meertalige webomgevingen

Doordat het CMS de mogelijkheid biedt om iedere site internationaal uit te voeren, en doordat de advocaten zeer internationaal geörienteerd zijn, krijgt dit advocatenkantoor intussen vele aanvragen uit geheel Europa van cliënten die in Nederland bijgestaan willen worden.

Klantervaring

Smart Advocaten
De whizzkids van Omines hebben tot nu toe elke keer weer aangetoond zich te kunnen inleven in de wensen van de gebruikers en deze perfect te kunnen vertalen.
Terug naar portfolio Neem contact op