Tweakers.net

Themasites en advertorials voor de grootste ICT-community van de Benelux

Bezoek de live website

Over Tweakers.net

Stelt technologie op de proef

Grootste ICT-Community

Tweakers.net is de grootste ICT-community site van de Benelux, met ruim 3 miljoen unieke bezoekers per maand en eenzelfde aantal pageviews per dag. Hoewel de site, tegenwoordig onderdeel van de Persgroep, vanzelfsprekend zelf een ontwikkelteam heeft bleek het prettig om een betrouwbare derde partij te hebben om zaken te ontwikkelen die buiten het dagelijkse development vallen.

Gezien ons ontwikkelteam, vooral als technisch specialisten en vakliefhebbers, al jaren nauw betrokken is bij de Tweakers-community in diverse rollen op het forum en de site was de keuze snel gemaakt om met elkaar beter samen te gaan werken.

Themasites en advertorials

Het is regelmatig zo dat voor belangrijke commerciele deals deelprojecten ontstaan welke niet eenvoudig in te delen zijn in de tijdsplanning van de eigen webdevelopers. Juist doordat de medewerkers van Tweakers.net en Omines reeds lang op vriendschappelijke voet staan was de vertrouwensbasis derhalve reeds gelegd voor een verdere samenwerking, en werden de eerste deelprojecten uitbesteed. Doordat dit beide partijen zeer goed is bevallen is het sindsdien regelmatig dat Omines als flexibele partij fungeert die de interne ontwikkelcapaciteit van Tweakers.net kan aanvullen als de projectdruk dit vraagt.

Klantervaring

Daniƫl Kegel, uitgever Tweakers.net
Omines is een flexibele partner die de kwaliteit kan leveren die wij essentiƫel vinden.
Terug naar portfolio Neem contact op