Dankzij overheden en grote IT-bedrijven zijn ondernemers vaak huiverig voor alleen al het woord maatwerk.

Advies

Maatwerk software begint met maatwerk advies

Graag brengen wij u in contact met onze referenties op het gebied van maatwerk en systeemintegraties. Spookbeelden van jaren uitloop en tienvoudige budgetoverschrijdingen worden ons ingeprent door de kranten. Terwijl een beperkt stuk maatwerk in een zoveel mogelijk gestandaardiseerde omgeving juist de slag kan maken om een project te laten slagen, om het geheel bruikbaar en toegankelijk te maken voor de gebruikers, en om de performance en kwaliteit op het hoogste plan te houden.

Ieder traject begint met een goed gesprek, en daarin leggen wij altijd gewoon op tafel welke onderdelen wij als maatwerk zouden willen uitvoeren. Daar maken we dan goede afspraken over hoe dit te specificeren, managen en uitvoeren. Zodat je op tijd en binnen budget een fantastisch eindproduct hebt, en wij wederom een tevreden klant.

Gereedschap

The Right Tool for the Right Job

Ken je dat verhaal van die timmerman die met een schroevendraaier een spijker in een muur sloeg? In ICT in het algemeen, en webontwikkeling in het bijzonder, is het dagelijkse kost helaas. Met name WordPress wordt vaak gezien als het Zwitsers zakmes van de online wereld, en ingezet voor de vreemdste taken waar het volstrekt niet geschikt voor is, tot hele ERP-systemen aan toe.

Door de breedte van ons team staren wij ons niet blind op een beperkt aantal tools. Hoewel als internetbureau Javascript en PHP vanzelfsprekend de dagelijkse gang van zaken bepalen zijn er genoeg taken waarvoor deze talen minder geschikt zijn. Daarom hebben wij binnen het team ook kennis van C#, Java, C++, Objective-C, Python, Perl, Bash, Pascal en zo nog wat meer gekkigheden. Omdat soms een ASP.NET SOAP/XML webservice in C# gewoon een beter idee is dan een Symfony JSON/REST API-koppeling in PHP, en soms niet.