Oplossingen
op maat

Alles is
mogelijk

Maatwerk software

Al of niet online, altijd de oplossing die u zoekt

Omines staat voor u klaar

Met ons unieke en gevariëerde team zijn we opgewassen tegen de meest complexe uitdagingen. Wij worden gevonden vanwege onze inhoudelijke kwaliteiten, ketenverantwoordelijkheid en meedenkend vermogen. Wij outsourcen nooit - iedereen die voor u werkt kunt u op ons kantoor in Eindhoven daadwerkelijk een hand komen geven. Dat overlegt en werkt wel zo lekker.

Werkwijze maatwerk

Samen met onze opdrachtgevers wordt een doordacht plan opgesteld. Dat kan variëren van een functioneel ontwerp en business case tot een compleet boekwerk. Tijdens de planningsfase monitoren we de mogelijke ROI zodat snel gedegen afwegingen gemaakt kunnen worden qua kosten en baten. Vanaf het begin denken softwarearchitecten en interface designers inhoudelijk met u mee.

Geen ja-knikkers

Indien nodig ontvangt u van ons ook tegengas als wij dat nodig achten, u schakelt tenslotte professionals in omdat die hun vak verstaan, en het doel is om tezamen het best mogelijke resultaat te realiseren. Tijdens ieder traject bepalen we opnieuw, met frisse blik, met welke technieken en tools uw softwareconcept het beste uitgewerkt kan worden. The right tool for the right job is ons mantra, binnen de door u gestelde kaders.

Niet alles past in een hokje

Standaardproducten leveren standaardoplossingen

Een diversiteit aan voorbeelden

Van zeer uitgebreide complexe online ERP maatwerkomgevingen tot een SOAP- of REST-API, of mobiele applicaties, tot complete SAAS-applicaties. Ook ontwikkelen wij incidenteel ook nog lokale (desktop) applicaties en vertalen we legacy software naar de modernste online technologie├źn. In ons portfolio treft u een aantal voorbeelden aan die we mogen laten zien. Uiteraard beschikken we over nog veel meer voorbeelden die we beperkt kunnen tonen op verzoek.

Support op maat

Maatwerksoftware groeit met u mee en is zelden af. Onze organisatie is erop ingericht om zeer snel te kunnen inspelen op alle ondersteunings- en wijzigingsverzoeken, vaak zelfs nog dezelfde dag, daarnaast monitoren wij indien gewenst proactief mee.

Is maatwerk voor u?

Indien het uw wens is om maatwerk in software te laten ontwikkelen kom dan snel op bezoek voor die vrijblijvende kop koffie. Bereid u wel voor op dat maatwerk software-ontwikkeling niet duur hoeft te zijn, maar meestal duurder is dan u nu denkt. Wij zorgen natuurlijk wel dat u nooit meer kosten heeft dan u vooraf van op de hoogte was, en de hoge kwaliteit van maatwerk is meestal binnen afzienbare tijd terugverdiend aan het renderen en uw concurrentievoordeel.

Maatwerk webdevelopment en webdesign