Creativiteit

Strategie

Webdesign

Kennis, kunde, kwaliteit en resultaat

Webdesign

Webdesign is een brede term die betrekking heeft op de vormgeving van een website. Uw website dient te voldoen aan uw eigen eisen en wensen, maar bovenal ook het gewenste resultaat op te leveren, en gebruikers de juiste ervaring te bezorgen. Op basis van uw eisen, wensen en eventueel reeds beschikbaar materiaal realiseren wij uw unieke vormgeving op maat.

Meer dan vormgeving

Call to action, conversiestrategie, leespatronen, AIDA-model, SEO, mobiel, responsive, etc. Webdesign is meer dan enkel een mooi design van uw site. Op basis van uw strategie en doelstellingen ontwikkelen wij samen met u, via wireframes, een webdesign dat niet alleen bij uw onderneming past, maar ook resultaat kan opleveren, op basis van de laatste trends en publicaties.

Alle disciplines

Het perfecte mengsel van kennis en kwaliteit

Op ons kantoor in Eindhoven combineren we alle disciplines. Van functioneel webdesign en ontwikkeling, via flowcharts en wireframeontwikkeling, tot en met de inrichting van social media, online advertentiecampagnes, emailmarketing en drukwerk.

Multidisciplinair webdevelopment

Alles kan worden uitgevoerd door onze eigen webdesigners en interactiespecialisten, waarbij de kwaliteit gemonitord wordt door software-architecten, marketeers en bedrijfskundigen. Ook werken wij regelmatig met externe vormgevers zodat we voor iedere opdrachtgever het juiste team kunnen samenstellen.