Van
frontend

Tot
backend

Ontwikkeling apps en websites

Onze specialisten ontwikkelen voor alles wat over het internet kan communiceren:

Website development

Website-ontwikkeling is net als webdesign een vak apart. Om aan uw wensen te voldoen zetten wij ervaren software-architecten en programmeurs in, welke de ins en outs van het internet kennen en begrijpen. Hierdoor kunnen wij uw omgeving en bijbehorende functionaliteit optimaal ontwikkelen volgens de nieuwste trends en internetstandaarden.

Webapplicaties en apps

De scheidslijn tussen webapplicaties en apps vervaagt doorlopend verder. Dezelfde technologie die een website interactief maakt kan uw webapplicatie vele malen prettiger laten functioneren. Apps voor mobiele apparaten zijn vaak op eenzelfde manier te ontwikkelen met aanmerkelijk lagere ontwikkelkosten dan vanouds. Lees meer over de mogelijkheden van maatwerk webdevelopment.

Content Management System

Gebruiksvriendelijk, slim en bijzonder flexibel.

Met het technisch geavanceerde Omines Content Management Framework is uw website niet meer alleen een "website". Een CMS, oftewel Content Management Systeem, zorgt ervoor dat u eenvoudig uw eigen site kunt beheren, zonder tussenkomst van ons of anderen. Omines zit niet vastgeroest aan een standaard CMS, maar kiest de oplossing die het beste bij uw wensen past. Onze visie is dat een CMS vooral moet faciliteren en ontzorgen, opdat u uw omgeving zo optimaal mogelijk kunt beheren. We maken ook gebruik van een Content Management Framework op de open source basis van PHP en MySQL. Dit framework is ontwikkeld door onze eigen mensen en draagt eraan bij dat er zeer snel complexe resultaten kunnen worden gerealiseerd.

HTML5 Cloud

HTML5

Geen buzzword maar het heden en de toekomst van automatisering.

Al sinds 2008 ontwikkelen wij met HTML5, een koepelterm voor een groep technologische revoluties die webbrowsers en mobiele devices doorlopend meer mogelijkheden geven. En doordat goed gebruikte HTML5 op alle apparaten identiek werkt worden de beperkingen van platform lockin vermeden: "Write once, publish everywhere" waarbij uw omgevingen vrijwel identiek functioneren op iPad, iPhone, Android tablets en smartphones, maar ook op ChromeOS, desktop browsers als Firefox en Safari, en devices van bijvoorbeeld Blackberry en Microsoft Windows Phone. En de semantische broncodes zorgen direct voor een hoge mate van SEO.