Onze brede kennis van webdevelopment en open source strekt zich niet enkel tot eenmalige projecten.

Experience

User experience van voorkant tot achterkant centraal

De personen die een webomgeving het meeste gebruiken zijn vaak degenen die er het slechtst van af komen. Achter prachtig ogende websites zitten beheeromgevingen met honderden knopjes waarvan je de helft onder geen voorwaarde mag aanklikken.

Dat vinden wij jammer, omdat juist voor de beheerders het werk ook prettig hoort te zijn, en de nadruk van een Content Management Systeem hoort dus te liggen bij de Content. Daarom ontwikkelen wij, bijvoorbeeld met Sonata, altijd een maatwerk beheersectie, waarin geen knopje teveel staat, maar alles kan wat nodig is en de bedoeling direct duidelijk is.

Symfony

Open Source is geen doel maar een middel

Als bedrijf omarmen wij een groot aantal geslaagde open source projecten. Symfony is het open source framework dat inmiddels als basis dient voor vele andere frameworks en CMS-systemen, zoals Laravel en Drupal. Het is dermate solide en volwassen dat wij het als basis inzetten voor merendeel van onze projecten, en inmiddels zoveel expertise in hebben vergaard dat we ook actief contribueren aan het framework zelf.

Daarnaast stimuleren wij bij ons team ook betrokkenheid bij gerelateerde open source projecten. Zo hebben wij ook al bijgedragen aan projecten als Composer, Doctrine en populaire modules voor externe integraties.