Altijd online

Altijd snel

Business Hosting

Webhosting met topprestatie en kwaliteitsgarantie

Eigen servers

Met ons eigen gevirtualiseerde serverpark kunnen wij de meest uiteenlopende business hosting leveren. Omines gebruikt enkel de hoogste kwaliteit hardware, waarbij alles wat kan dubbel is uitgevoerd om de risico's van hardwarefalen tot het minimum te reduceren. Continue monitoring zorgt dat eventuele problemen al gesignaleerd en opgelost zijn voordat de stabiliteit in gevaar is geweest.

Virtualisatie

Door slim gebruik van alle mogelijkheden van virtualisatie met het marktleidende VMware platform zijn onze servers niet alleen schaalbaar, maar wordt met technologie als HA en vMotion de afhankelijkheid van hardware tot vrijwel nul gereduceerd. Daarnaast helpt dit onze MVO-doelstellingen te realiseren doordat virtualisatie zorgt voor een aanmerkelijk efficiënter gebruik van energie en grondstoffen.

Cloud Ready

Naast onze eigen cloud servers maken wij ook op basis van 'right tool for the right job' waar nodig gebruik van de cloudomgevingen van Amazon en Microsoft Windows Azure, om maximale schaalbaarheid en responstijden te realiseren voor SaaS-toepassingen of het uitrollen van een CDN, of als deeloplossing voor bijvoorbeeld het verwerken van Big Data of de opslag van grote collecties met bestanden en plaatjes.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het belangrijkste uithangbord van uw bedrijf mag tenslotte niet falen.

Prestatie voor alles

In tegenstelling tot goedkope webhosters, die hun marge realiseren door te veel websites op te weinig webservers te plaatsen, hanteren wij zeer strakke limieten qua maximale belasting. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde zorgen dat uw website extreem performant en responsief functioneert, een zeer belangrijk criterium tegenwoordig voor goede positionering in de zoekmachines.

Professionele business hosting en virtuele servers

Backups die werken

Het kan altijd nodig zijn dat u of wij een backup nodig hebben. Al onze servers maken doorlopend complete en snel herstelbare backups van alle bestanden en databases, welke op een ver verwijderde locatie veilig worden opgeslagen met versiebeheer zodat ook de situatie van meerdere dagen geleden desnoods nagekeken of hersteld kan worden.