Buuf Kookt

Buuf Kookt is een startup in de thuisbezorgd-industrie. De filosofie van Buuf Kookt is duidelijk: lekker eten hoeft naast eenvoudig (we kennen allemaal wel onze afhaalzaak op de hoek) zeker niet altijd slecht te zijn. Door elementen als smaak, seizoensgebonden producten en het juiste gebruik van voedingselementen allemaal even belangrijk te vinden levert Buuf Kookt dagelijks een grote diversiteit aan gezonde, verse maaltijden gemakkelijk en snel geleverd tot de voordeur.

Buuf Kookt
  • Gebruiksvriendelijk design
  • Uitgebreide Exact koppeling
  • Persoonlijke profielen
  • Multifunctioneel

Wat was het probleem?

Buuf Kookt kwam bij ons binnen met een enorm uitgebreide, goed geformuleerde lijst van specificaties. Na verschillende meetings met de juiste collega's van Omines is er besloten een volledig op maat gemaakte webshop-achtige oplossing op te leveren.

De grootste uitdaging in het concept van Buuf Kookt was de versheid van bestellingen. Klanten moesten een aantal dagen vooraf kunnen bestellen, maar kunnen ook weer niet dezelfde dag bestellen aangezien dat logistiek niet mogelijk is vanwege de aanschaf van de benodigde verse producten. Daarnaast moesten klanten de optie krijgen om te kiezen tussen verschillende variaties op hetzelfde gerecht. Denk hierbij aan bourgondisch of vegetarisch en grote of kleine porties.

buufkookt sfeerimage

Al meer dan 15 jaar onze trouwe partner in IT-oplossingen

- P. van Uden

Onze aanpak

Een goede maaltijd is niet alleen lekker maar ziet er ook geweldig uit! De versheid straalt er vanaf en met de juiste opmaak loopt het water je in de mond. Dit gevoel wilden wij ook graag uitstralen met deze website. Zodra een potentiële klant op deze website uitkomt moet deze spontaan honger krijgen van al het lekkers dat er te zien is. Vooral de grote afbeeldingen op de homepage dragen daar voor een groot deel aan bij: door de wisselende foto's blijft het de aandacht van de klant vasthouden en continu weer dat gevoel oproepen.

Het belangrijkste van een website als deze is natuurlijk dat klanten er makkelijk mee overweg kunnen. Maar ook heel belangrijk is de integratie tussen de website en de systemen die door de eigenaar van Buuf Kookt worden gebruikt voor boekhouding. Hierom hebben wij een Exact-koppeling voor hen opgezet, waarmee alle facturatie eenvoudig wordt doorgevoerd en afgehandeld binnen de juiste kasboeken.

Het resultaat

Op de bestelpagina is gekozen voor overzichtelijke filters, door deze zo simpel mogelijk te houden blijft het bestelproces duidelijk en is een maaltijd bestellen maar een paar kliks weg. Precies zoals een thuisbezorgd concept moet zijn, mensen hebben geen tijd om te koken dus willen snel ergens een heerlijke maaltijd kunnen bestellen.

Met dank aan de webshop heeft Buuf Kookt er sinds de start een aantal topjaren opzitten. Klanten maken snel een profiel aan waardoor ze met hun eigen voorkeuren simpel gerechten vinden die bij hen passen. De groei van Buuf Kookt is later nog meer toegenomen door samenwerkingen met externe leveranciers welke wij makkelijk hebben kunnen integreren in het huidige bestelsysteem van de site.

Wat wij nog meer deden voor
Buuf Kookt

Ben jij ook toe aan vernieuwing?

Ontdek wat wij kunnen doen voor jou!