Doco International

Innoveren in een conservatieve sector

Bezoek de live website

Over Doco International

Voor uw residentiële en industriële deur oplossingen

Professionals van deur tot deur

Doco International is een topspeler in haar marktsegment: totaaloplossingen voor deurprofessionals in de residentiële en industriële sector. In samenwerking met Omines is er voor Doco International een meertalig, overzichtelijk en representatieve site opgezet welke een solide basis geeft binnen het internationale segment waarin zij actief is.

Doco International heeft een flinke slag gemaakt in de online aanwezigheid door het opzetten van een representatieve meertalige webomgeving, welke eenvoudig onderhouden kan worden vanuit de verschillende landen en is voorbereid op uitbreidingen in de toekomst. De site is voorzien van de nieuwste technieken en gericht op het overzichtelijk presenteren van de onderneming haar producten en diensten.

Exact Synergy backoffice koppelingen

Om het gebruiksgemak voor haar klanten verder te vergroten hebben wij een koppeling ontwikkeld die middels SOAP RPC automatisch het productportfolio synchroniseert uit de Exact backend, en klanten toestaat om zelf bestellingen te plaatsen in de online omgeving welke vervolgens geautomatiseerd terug in de backoffice worden ingeschoten.

Een recente uitbreiding op de site is de zogenaamde configurator, waarin de klanten zelf exact op maat hun deur naar wens kunnen samenstellen. De onderliggende AJAX-technologie en geavanceerde HTML5 zorgen ervoor dat de BOM volledig wordt uitgegenereerd. Doco loopt hiermee ver voor op haar concurrentie met het ontsluiten van interne data en zelfredzaamheid van haar klanten.

Doco Deur Configurator

Doco International Door Solutions

 

Terug naar portfolio Neem contact op