Gielissen

Onvergetelijke verhalen, maar daar blijft het niet bij! Gielissen creëert unieke manieren om jouw product, visie of ambitie maximaal te laten schitteren. Een podium voor échte verbinding met jouw doelgroep, en dat alles op een onderscheidende, eigenwijze manier. Klein begonnen in Eindhoven en uitgegroeid tot internationale marktleider doet Gielissen wereldwijd van zich spreken. Dit doet Gielissen sinds 1937 en inmiddels met negen vestigingen. Zo garanderen ze waar dan ook ter wereld de kwaliteit die je van ze mag verwachten.

Gielissen
  • Alles op één plek beschikbaar
  • Maatwerk software applicatie
  • Eenvoudig beheersysteem
  • Synchronisatie beeldmateriaal

Wat was het probleem?

Gielissen verkoopt ontmoetingsplekken, realiseert mooie events en heeft hierdoor een grote hoeveelheid aan beeldmateriaal verzameld door de tijd heen. Dit beeldmateriaal was echter niet vanuit één centraal punt bereikbaar voor medewerkers en fotografen. De vraag aan ons was dan ook helder. Ontwikkel een webomgeving waar medewerkers eenvoudig al het beeldmateriaal kunnen ontsluiten vanuit één centraal punt. Belangrijk in deze was dat de webomgeving eenvoudig beheerd en onderhouden moest worden, zonder tussenkomst van ons.

gielissen sfeerimage

Omines denkt met je mee gedurende het gehele traject

- H. Toebast

Onze aanpak

Omines ontwikkelde voor Gielissen een mediamanager, ofwel een portfolio-beheertool, die beeldmateriaal snel, eenvoudig en op een overzichtelijke wijze structureert en opslaat in de cloud. De mediamanager kan tijdens het uploaden van nieuw beeldmateriaal of achteraf verrijkt worden met zogeheten tags. Door deze tags kunnen specifieke evenementen snel worden terug gevonden. Dat bespaart Gielissen veel tijd. Daarnaast heeft de mediamanager de mogelijkheid om foto's te verkleinen, waardoor de tool ongeacht het aantal gebruikers snel in gebruik blijft en laadtijd en downloads beperkt gehouden worden.

Het resultaat

De mediamanager heeft een eigen rechtenstructuur zodat de tool door zowel medewerkers als fotografen, die zelf foto's kunnen uploaden, gebruikt kan worden. De beheerder, in dit geval Gielissen, hoeft dan alleen nog foto's te controleren voordat deze voor iedereen zichtbaar zijn. Omines ontwikkelde voor Gielissen een volledige maatwerk oplossing via API's data importeert en deze verzamelt en verwerkt op de manier die aansluit bij de bedrijfsvoering. Het resultaat is een fantastisch eindproduct dat helpt bij het snel terugvinden van beeldmateriaal dat gebruikt worden voor marketingdoeleinden.

Ben jij ook toe aan vernieuwing?

Ontdek wat wij kunnen doen voor jou!