Menno Lanting

Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Hij geeft 200 lezingen en workshops per jaar die uitblinken door een bijzondere mix van humor, praktijkvoorbeelden en onderbouwde cases. Meer dan 250.000 mensen lazen zijn bestsellers waaronder 'Connect!', managementboek van het jaar. Eerder was hij 20 jaar in diverse managementfuncties werkzaam voor o.a. het leiderschapsinstituut de Baak en bovendien is hij succesvol internetondernemer.

mennolanting
  • Maatwerk website
  • Eenvoudige beheermodule
  • Professionele uitstraling
  • Tevreden eindgebruikers

Wat was het probleem?

Ontwikkel een webomgeving die rekening houdt met een professionele uitstraling. Waar potentiële klanten eenvoudig te zien krijgen welke diensten Menno levert en waarmee zij eenvoudig contact kunnen opnemen. De vraag was helder, de website moest een echte leadgenerator worden die eenvoudig zelf is aan te passen en makkelijk onderhouden kan worden.

mennolanting sfeerimage

Omines denkt met je mee gedurende het gehele traject

Onze aanpak

Als bureau hebben we als basis het Symfony Framework gebruikt voor het ontwerp van deze maatwerk website. Symfony is net zoals bijvoorbeeld Laravel, Magento en Drupal een open-source PHP-framework dat gebruik maakt van open protocollen, open systemen en open standaarden. Je leest het al, een maatwerk oplossing erop gericht om ambities en wensen waar te kunnen maken. Een framework kun je zien als het skelet van een maatwerk website en zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig gerichte aanpassingen kan doorvoeren.

Het resultaat

Omines ontwikkelde voor Menno Lanting een volledige maatwerk website. We hebben een website gebouwd die de mogelijkheid biedt om snel en eenvoudig elementen te kunnen aanpassen. Zo bestaat de mogelijkheid om presentaties en webinars toe te voegen, teksten aan te passen en beeldmateriaal te wijzigen. Ook kan Menno video’s uploaden en bestaat er de mogelijkheid om consultancy of lezingen aan te vragen. Als laatste hebben we ervoor gezorgd dat de website een professionele maar toch toegankelijke uitstraling heeft gekregen.

Wat wij nog meer deden voor
Menno Lanting

Ben jij ook toe aan vernieuwing?

Ontdek wat wij kunnen doen voor jou!