[bypass-navigation]

Webdesign door Omines uit Eindhoven

Webdesign is een brede term die betrekking heeft op de vormgeving van een website. Uw website dient te voldoen aan uw eisen en wensen maar bovenal het gewenste resultaat op te leveren en gebruikers de juiste ervaring te bezorgen.

Webdesign invulling

webdesign uit Eindhoven door OminesIeder ontwerp stemmen we precies af op uw wensen, waarbij wij de functionele en internetgerelateerde aspecten bewaken en u ons van informatie voorziet om het ontwerp te laten aansluiten bij uw huisstijl, onderneming en persoonlijke wensen. Het is voor ons vanzelfsprekend om tijdens het ontwerptraject het door u gewenste eindresultaat en gewenste prestaties goed in het oog te houden ten behoeve van maximaal eindresultaat. Daarnaast passen wij zoveel als mogelijk onze werkwijze aan uw wensen en behoeften aan.

Leespatronen

Onze ervaren ontwerpers kijken voorbij de website als mooi ogend plaatje, en gaan fundamenteel in het ontwerpproces uit van dat een website andere doelen heeft dan een poster aan een muur. Door het toepassen van onze kennis van leespatronen, het AIDA-marketingmodel zorgen wij dat uw website niet enkel leuk oogt, maar ook bij uw bezoekers de gewenste kennis overbrengt en hen stimuleert tot het nemen van vervolgacties.

Call-to-action en conversieratio

Voor commerciële sites is het niet enkel zaak om met zaken als SEO meer bezoekers op uw site te krijgen, maar ook om hen te inspireren tot een aankoop of anderszins voor uw bedrijf interessante interactie. Binnen ons bedrijf wordt actief gecommuniceerd over de laatste onderzoeken en ontwikkelingen op dit gebied, omdat wij weten dat als een kleur- of vormwijziging kan veroorzaken dat uw bezoekers langer op de site blijven u dat direct terug ziet in uw omzet.

Wilt u meer weten hierover, neem dan vrijblijven contact met ons op en bel: 040 711 3844Webdesigners

Omines werkt samen met webdesigners uit heel Nederland. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste webdesigner vinden voor het gewenste webdesign. Voor een aantal webdesigners verzorgen wij weer de technische invulling zodat hun opdrachtgevers voorzien worden van uitmuntende technische invulling. Voor onze opdrachtgevers zoeken wij altijd naar de juiste combinatie van opdracht en webdesigner.
Lees meer over Webdesigners.


Mobiele websites

Door de grote opkomst van smartphones en tablets dient een website op een mobiele browser gebruiksvriendelijk en overzichtelijk te zijn. Vaak is er slechts beperkt de mogelijkheid om uw presentatie uitgebreid te tonen voor uw doelgroep. Wij begeleiden u stap voor stap bij het opzetten van een mobiele website en passen het webdesign dusdanig aan, dat deze snel en vriendelijk functioneert op een mobiel apparaat, zonder daarbij uw bedrijfspresentatie uit het oog te verliezen.
Lees meer over Mobiele website.


Social Media

Op uw verzoek richten we desgewenst ook al uw social media accounts in met uw huisstijl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Twitter achtergronden en speciaal ontworpen Facebookpagina's. Maar ook bijvoorbeeld de inhoudelijke strategie van uw LinkedIn bedrijfspresentatie, of Youtube-video's voor aanvullende informatie of promotie.
Lees meer over Social Media.


Offline ontwerp

Een website staat natuurlijk nooit op zich, maar is als uw online presence onderdeel van het grotere geheel van uw bedrijfsuitstraling. Vanzelfsprekend verzorgen wij voor u desgewenst ook uw logo en huisstijl, waarbij alles mogelijk is van briefpapier tot Powerpoint-templates, en van factuurlayout tot visitekaartjes.
Lees meer over Offline ontwerp.