1. Internetbureau Omines maakt de slimste regio Eindhoven nu nog slimmer

  In samenwerking met diverse Europese pilotregio’s ontwikkelt Omines tooling in het kader van Smart Cities. Uit een overvloed aan Big Data destilleren wij wat steden nu echt slimmer maakt.

  Bekijk case
  Smart City
 2. PASSAnT: Hightech in havenbeveiliging

  Onze havens beschikken binnenkort over een nieuw wapen in de strijd tegen mensen-, drugs- en explosievensmokkel. Met Europese steun ontwikkelen wij samen met partners uit België en Nederland een hoogtechnologische totaalaanpak voor het detecteren van afwijkende patronen met behulp van slimme dekzeilen, innovatieve hekwerken en dataverwerkende camera’s.

  Bekijk case
  PASSAnT
 3. Smart Parking is meer dan een paar meter vrije ruimte

  Toen wij in 2013 begonnen met het parkeer-managementsysteem voor Park & Fly op Eindhoven Airport was het doel relatief simpel: zo efficiënt mogelijk een beperkte hoeveelheid ruimte volplannen. Slimme algoritmes en big data maken echter zoveel meer mogelijk.

  Bekijk case
  Smart mobility
 4. Inhaalslag in zorgland

  Met reorganisatie kwam de noodzaak tot innovatie. De jeugdzorg in Nederland had nog vele slagen te maken toen Stichting Yorneo in 2013 bij ons aanklopte. De uitdaging die ons werd voorgelegd was de organisatie efficiënter maken door moderne online tooling te ontwikkelen in de cloud. Hoe groot die uitdaging zou zijn bleek toen er nog software uit het DOS-tijdperk in gebruik bleek te zijn.

  Bekijk case
  Online jeugdzorg
 5. Veilig en vernieuwend digitaliseren in het onderwijs

  In 2011 stapte Annemieke Augusteijn naar ons toe met de vraag om samen met haar een nieuw platform te ontwikkelen voor de groeiende groep remedial teachers.

  Bekijk case
  Mijn Superkracht
 6. Marktleider? Hoe blijf je de concurrentie voor

  In 2015 benaderde Yes We Can Clinics ons met een interessante case. Hun website was sterk verouderd, maar een veelvuldig gebruikt informatiepunt voor deze marktleider in verslavingszorg voor jongeren.

  Bekijk case
  Yes We Can Clinics Eindhoven
 7. Online innovatief voor je geboren bent

  Al sinds haar prilste begin als startup werken wij samen met Nemo Healthcare, welke intussen is uitgegroeid tot een scale-up in de medische sector, gevestigd binnen de MMC Incubator. Nemo heeft een methodiek ontwikkeld om op slimme wijze de toestand van een foetus continu te kunnen bewaken tijdens de zwangerschap.

  Bekijk case
  Nemo Healthcare
 8. Automatisering in B2B maatwerk

  Geen triviale vraag: hoe kun je een maatwerk industriële garagedeur in een online configurator samenstellen, en laten resulteren in een productieorder in Exact Globe? Deze en andere vragen komen doorlopend op ons pad als vaste online automatiseringspartner van Doco International, een internationaal leverancier van industriële en residentiele garagedeuren.

  Bekijk case
  Doco International
 9. Voet aan de grond in een nieuwe markt

  Omines heeft samen met Pro Players een platform voor gamers gemaakt. Maak gemakkelijk een profiel aan met je socialmedia-account, chat met anderen en daag mensen uit voor een game! Je profiel houdt bij wat je speelt en hoe goed je daarin bent. Speel onder andere FIFA, Rocket League en Street Fighter op de Xbox One of Playstation 4.

  Bekijk case
  Pro Players