Kroonluchter Galerie

Een galerie met prachtige foto's en heldere persoonlijke informatie

Bezoek de live website

Over Kroonluchter Galerie

Exclusief aanbod van de mooiste collectie originele kristallen kroonluchters en spiegels van Nederland

Toen Anna van Elteren wilde starten met haar eigen onderneming en bijhorende website, heeft Omines dit stap voor stap begeleid. Binnen beperkt budget is er een online omgeving gecreeerd die uitmuntend voldoet aan haar wensen en behoeften. Daarnaast is de omgeving dusdanig ontwikkeld dat deze al vanaf de release concurrerend is in de zoekresultaten van het betreffende marktsegment. Ook zijn we zelf aangenaam verrast door alle positieve feedback die we hebben ontvangen vanwege deze aantrekkelijke website.

Kroonluchter Galerie is een uitstekend voorbeeld van waar een beperkte hoeveelheid maatwerk ontwikkeling tot uitstekende meerwaarde kan leiden boven het gebruik van off-the-shelf producten. Een unieke kroonluchter van duizenden euro's wordt nu eenmaal niet snel gekocht zonder een persoonlijk bezoek. De site is daarom voorzien van zowel de opties om direct te kopen, als voor het direct maken van een afspraak om het product zelf even te kunnen zien en voelen. Tevens wordt veel resultaat bereikt door de upsell-faciliteiten rondom social media en gerelateerde producten.

Klantervaring

Kroonluchter Galerie Anna van Elteren
De samenwerking met Omines ervaar ik als zeer prettig en positief. Het belangrijkste vind ik dat er goede adviezen en tips worden gegeven, evenals snelle feedback op vragen. Zowel kwaliteit als de persoonlijke service zijn van hoog niveau. Top!
Terug naar portfolio Neem contact op